MHP Heyeti, Elazığ'da Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

MHP Heyeti, Elazığ'da Partililerle Bir Araya Geldi

MHP Heyeti, Elazığ\'da Partililerle Bir Araya Geldi

İstişare toplantısına, MHP Genel Başkan yardımcıları Mevlüt Karakaya, Atilla Kaya ve Ahmet Kenan Tanrıkulu da katıldı

07.09.2013 18:16

MHP Genel Başkan yardımcıları Mevlüt Karakaya, Atilla Kaya ve Ahmet Kenan Tanrıkulu ile beraberindeki heyet, Elazığ'da düzenlenen istişare toplantısında partililerle bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla 14 Eylül'de Elazığ'da gerçekleştirilmesi planlanan "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" adlı, "kardeşlik" temalı miting öncesi kentte temaslarda bulunan heyet, bir düğün salonunda düzenlenen istişare toplantısında partililerle buluştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" isimli mitinglerinin seçim çalışması olmadığını belirterek, "Mümkün olduğu kadar partisi, düşüncesi, ideolojisi ne olursa olsun 'Bu vatan, bayrak, ülke bizim. Bu kardeşliği bozdurmayız' diyen kim varsa mitinglerimize davet ediyoruz" dedi.

Karakaya, yaptıkları ziyaretlerde ve istişare toplantısında, miting öncesinde görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

MHP Genel Başkan yardımcıları Atilla Kaya ve Ahmet Kenan Tanrıkulu, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Yıldırım, Yılmaz Tankut, Veysel Esen ve Muharrem Yıldız ile milletvekilleri Sinan Oğan, Murat Başesgioğlu, Adnan Şefik Çirkin, Mehmet Erdoğan ve Enver Erdem'in de katıldığı toplantı, basına kapalı devam etti. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Heyeti, Elazığ'da Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement