MHP İzmir İl Başkanı'ndan Expo Desteği - Son Dakika
Politika

MHP İzmir İl Başkanı'ndan Expo Desteği

MHP İzmir İl Başkanı\'ndan Expo Desteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş,
İzmir'in EXPO 2020 adaylığı için yarın Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilecek oylama öncesi bir mesaj yayınladı.

26.11.2013 15:55

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş,

İzmir'in EXPO 2020 adaylığı için yarın Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilecek oylama öncesi bir mesaj yayınladı. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Karataş, oylamadan olumlu sonuç çıkması için dua ettiklerini belirterek "Bütün olumsuzluklara, bütün yanlış uygulamalara ve İzmir üzerine oynanan oyunlara rağmen inancımızla ve dualarımızla EXPO 2020 İzmir'in yanındayız" dedi.

OYLAMAYA GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ TANRIKULU DA KATILACAK

Karataş, EXPO'nun İzmir'e kazandırılmasını parti olarak kendilerinin de çok istediğini, bu amaçla yarın Paris'teki oylamaya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun da katılacağını kaydetti. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, mesajında şunları söyledi: "Yarın güzel İzmir'imiz, hemşehrilerimiz ve ülkemiz için çok önemli bir gün. Paris'te hepimizi yakından ilgilendiren çok önemli bir oylama yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bütün kalbimizle, EXPO 2020'nin şehrimize kazandırılmasını istiyoruz. Bu İzmir sevdamızın bir göstergesidir. Her zaman İzmir'in ve İzmirlinin yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu da yarın Paris'te gerçekleştirilecek oylamada orada olacaklardır. Bütün heyete, partim ve teşkilatım adına başarılar diliyorum. Bu yolda Allah yardımcımız olsun." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP İzmir İl Başkanı'ndan Expo Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement