MHP'nin Eskişehir Milletvekili Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Politika

MHP'nin Eskişehir Milletvekili Adayları Tanıtıldı

MHP\'nin Eskişehir Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Adayları, Düzenlenen Törenle Tanıtıldı.

09.06.2007 19:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir milletvekili adayları, düzenlenen törenle tanıtıldı.

Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında konuşan MHP Eskişehir İl Başkanı Hayri Önder, 22 Temmuz 2007 Pazar günü yapılacak olan 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin, Türkiye için her anlamda bir kader seçimi olacağını belirterek, "Bu seçim sürecinde aday adaylığı için yapılan başvuruların yoğunluğunun yanı sıra Milliyetçi Hareket'e yönelen değerli arkadaşlarımızın üstün nitelikleri, kariyer, birikim ve tecrübeleri, bizler için müstesna bir memnuniyet ve gurur vesilesi oldu" dedi. MHP

Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Beytullah Asil ise, "Bu şehrin meselelerini bilen, sizlerin içinizden çıkan çok değerli arkadaşlarımla birlikte huzurunuza geldik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları Beytullah Asil, Niyazi İrfan Ünver, Ruhsar Demirel, Oğuz Sever, İsmet Yücel ve Turhan Kaya tek tek tanıtıldı.

Bu arada, MHP'ye katılan BBP Eskişehir Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Hızlan, ANAVATAN eski İl Sekreteri Muzaffer Uskan, AK Parti Sivrihisar Genel Meclis Üyesi Nail Yücel ve tüccar Rıdvan Derici'ye, parti rozetleri İl Başkanı Önder ile milletvekili adayları tarafından takıldı.

(OÖ-MŞ-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'nin Eskişehir Milletvekili Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement