Bahçeli, "Bunlar alsa alsa vücutlarına mermi alır" dedi, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi - Son Dakika
Politika

Bahçeli, "Bunlar alsa alsa vücutlarına mermi alır" dedi, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" sözlerine yanıt verdi.

06.05.2023 22:28  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında konuştu.

"ALSA ALSA VÜCUTLARINA MERMİ ALIRLAR"

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, 'Bunlar alsa alsa vücutlarına mermi alır' dedi, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi

KILIÇDARDAROĞLU'NDAN YANIT

Bahçeli'nin sözlerine CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Mafyalar, militanlar, SADAT'çılar, 5'li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye'yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!"

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin 'Bu hainler alsalar alsalar vücutlarına mermi alırlar' sözlerine yanıt
Bahçeli, "Bunlar alsa alsa vücutlarına mermi alır" dedi, Kılıçdaroğlu\'ndan yanıt gecikmedi

Son Dakika Politika Bahçeli, 'Bunlar alsa alsa vücutlarına mermi alır' dedi, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hamit Gündoğdu: Bahçeli bir laf etmek için senaryo peşinde koşma... Hani söylediklerinde bir devlet adamına yakışmayacak ve kilicdaroglununda belirttiği gibi mafya ağzı konuşmalardan öteye bir anlamıda yoktur. Seçime az kaldı gidecek olanların öncüsü olacak hatta siyasetten de uzakta olacaksın. 26 9 Yanıtla
  • Orhan Metin: Sen önce memleketin Tunceli'deki dhkpc TİKKO PKK hallet 16 8 Yanıtla

Advertisement