Milletvekili Özkan, Çivril'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Milletvekili Özkan, Çivril'i Ziyaret Etti

Milletvekili Özkan, Çivril\'i Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

04.03.2018 18:06

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özkan, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı belediye meclisi üyeleriyle Çivril'de esnaf ziyaretleri yaptı.

Sundurlu, Beyköy, Bekirli, Savran mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Özkan, mahalle muhtarları ve sakinlerinden sorun ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Özkan, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, parti teşkilatıyla Denizli'nin tüm mahallelerini ziyaret edip halkla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Tek bir hanede, tek kişi yaşasa da gidiyor, duasını alıyor, eğer bir sorunu varsa çözmeye gayret ediyoruz. Seçimden seçime gelen bir milletvekili profilinden çok halkın içinde olan profil için çabalıyoruz. İlçede yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız memnun ve mutlu. İnşallah çıtayı yükselttikçe beklentiler de artıyor. Bu hizmetleri hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde vatandaşa hizmet için çalışıyoruz. Mahallelerimizde çok güzel hizmetlerin yapıldığını gördük ve bunun memnuniyetini duyduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekili Özkan, Çivril'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement