Milletvekilinin Katılamadığı Davetlerde Danışmandan Facebook Pozu - Son Dakika
Politika

Milletvekilinin Katılamadığı Davetlerde Danışmandan Facebook Pozu

Milletvekilinin Katılamadığı Davetlerde Danışmandan Facebook Pozu

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta katıldığı her etkinliği, ziyaretlerini, cenaze namazlarını, davetlerin fotoğraflarını paylaşırken, katılamadığı programlarda ise danışmanını devreye sokuyor.

17.07.2013 14:52

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta katıldığı her etkinliği, ziyaretlerini, cenaze namazlarını, davetlerin fotoğraflarını paylaşırken, katılamadığı programlarda ise danışmanını devreye sokuyor. Ali Ercoşkun, üniversitenin mezuniyet törenine katılamaması üzerine danışmanının rektörün yanına oturarak çektirdiği fotoğraf ile danışmanının iftar yemeğindeki bir kareyi de sayfasında paylaştı.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun sosyal paylaşım sitesi Facebook'u etkin şekilde kullanıyor. Milletvekili Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Bolu'da, yurt içi ve yurt dışı gezilerindeki tüm temaslarının fotoğraflarını Facebook'ta paylaşıyor. Ali Ercoşkun özellikle Meclis'in tatile girmesiyle birlikte Bolu'daki ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Katıldığı cenazelerin, iftarların, ziyaretlerin, teravih namazı sonrası cami önünde vatandaşlarla sohbet ederken çekilen fotoğraflarını Facebook'ta paylaşan Ali Ercoşkun'un, katılamadığı programlarda ise devreye danışmanı giriyor. Ali Ercoşkun'un danışmanı Soner Gümüş son olarak dün akşam Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin Bolu Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mezuniyet törenine milletvekilinin katılamaması üzerine Rektör Prof.Dr. Hayri Coşkun'un yanına oturarak fotoğraf çektirdi. Ercoşkun'un danışmanı yine dün akşam Bolu Müftülüğü'nün iftarına katılarak fotoğraf çektirdi. Ali Ercoşkun, katılamadığı programlara danışmanını göndererek çektirdiği fotoğrafları Facebook'taki sayfasında paylaştı.

Ali Ercoşkun katılamadığı programlara danışmanını gönderdiğini belirterek, "Ben programlara katılamadığım zaman, ya da Bolu dışında olduğum zaman programlara benim yerime gidiyor" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Milletvekilinin Katılamadığı Davetlerde Danışmandan Facebook Pozu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement