Önder Sav İfade Verdi - Son Dakika
Politika

Önder Sav İfade Verdi

Önder Sav İfade Verdi

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, 'Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme' Suçu Kapsamında Yürütülen Soruşturma Kapsamında Müşteki Sıfatıyla İfade Verdi.

06.06.2008 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Anadolu'da Vakit Gazetesi sahibi Nuri Aykon, Ankara Temsilcisi Serdar Arseven ve muhabiri Aslan Değirmenci hakkında ''verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme'' suçu kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Önder Sav, avukatı Ahmet Çörtoğlu ile Ankara Adalet Sarayı'na geldi. Sav'ın ifadesi, Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Nadi Türkaslan tarafından alındı.

Sav'ın, ifadesinde, ''telefonunu açma-kapama gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve teknik bir yöntemle dinlenildiği'' iddiasında bulunduğu öğrenildi.

İfadesinin alınmasının ardından Ankara Adalet Sarayı'ndan ayrılan Önder Sav, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen herhangi bir açıklama yapmadı.

Önder Sav, geçen hafta, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, Anadolu'da Vakit Gazetesi Sahibi Nuri Aykon, yazı sahipleri Serdar Arseven ve Aslan Değirmenci hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Önder Sav İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement