Osmaneli'de MHP'li Kadınlardan 'Mevlit Kandili ve Sesleniş' Programı - Son Dakika
Politika

Osmaneli'de MHP'li Kadınlardan 'Mevlit Kandili ve Sesleniş' Programı

Osmaneli\'de MHP\'li Kadınlardan \'Mevlit Kandili ve Sesleniş\' Programı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 'Mevlit Kandili ve sesleniş' programı düzenlendi.

13.01.2014 10:40

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 'Mevlit Kandili ve sesleniş' programı düzenlendi.

Osmaneli Belediyesi'ne ait sosyal hizmetler salonunda gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Program Kuran'ı kerim ve ilahiler okunarak devam etti. Osmaneli Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Betül Şahinci'nin açılış konuşmasının ardından kürsüye Osmaneli MHP İlçe Başkanı Orhan Dinç geldi. Dinç Türk kadınının siyaset hayatının içinde olması gerektiğini belirterek "Türk kadının siyasetteki önemi çok büyüktür. Toplumsal yaşamda kadınlarımız bir çok sıkıntı ile karşı karşıya gelmektedirler. Bunun çözümü ise kadının derdinden ancak kadın anlar. Bu sebepten dolayı kadınlarımız yerel yönetimlerde ve karar mekanizmasında mutlaka yer almalılardır" dedi.

Bilecik MHP İl Kadın Kolları Başkanı Birsen Eraslan ise konuşmasında, 2014 yerel seçimleri çalışmaları kapsamında tüm ilçe ve beldelerle koordinasyon sağladıklarını aktardı. Eraslan, "Osmaneli, Gölpazarı, Bozüyük ve Söğüt ilçe kadın kollarımızı oluşturduk. Biz, önümüzdeki yerel seçimlerde, 'Birlikten kuvvet doğar' sloganıyla tüm ilçelerimiz ve beldelerle birlikte hareket etmeye karar verdik. Hep birlikte güçlü bir şekilde çalışacağız" dedi.

Program daha sonra Osmaneli Ülkü Ocağı gençlerinden Zülfikar Karabulut'un Sakarya adlı şiir okumasıyla devam etti. Şiirin sonunda salondaki MHP'liler Karabulut'u ayakta uzun bir süre alkış yağmuruna tuttular. Salonda Sakarya şiiri okunurken duygulu anlarda yaşandı.

MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek ise konuşmasında "Yapacağımız çalışmalarla 31 Mart sabahı 3 hilal bayrağımızı başta Osmaneli Belediyesi olmak üzere diğer ilçelerinde dalgalandırmak en büyük hedefimizdir. Bugün buradaki katılımdan çok büyük gurur duydum uzaktan yakından davetimize katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve Mevlit Kandillerini kutluyorum" dedi.

Program sonrasında katılımcılara pilav ayran ikram edildi - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Osmaneli'de MHP'li Kadınlardan 'Mevlit Kandili ve Sesleniş' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement