Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankarada kullandı - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankarada kullandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Çankaya Lisesinde oy kullandı. Karamollaoğlu, sandık görevlileriyle tokalaştıktan sonra oy kullanarak zarfı sandığa attı. Seçim sonuçlarının memleketin huzuru için hayırlı olmasını diledi.

14.05.2023 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankara'da kullandı

ANKARA - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Ankara Çankaya Lisesi'nde oyunu kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Oyunu kullanmak için Ankara Çankaya'da bulunan Çankaya Lisesi'ne gelen, Genel Başkan Karamollaoğlu "1048" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tokalaştı. Karamollaoğlu gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi. Karamollaoğlu kabine geçerek oyunu kullandı ve zarfı sandığa attı.

Saadet Partisi lideri Temel Karamolloğlu oy kullanmasının ardından şu ifadelere yer verdi:

"Oyumuzu kullandık son üç ayı oldukça yoğun bir çalışma içinde geçirdik. Milletimize biz hangi konuları nasıl düzelteceğimizi anlatmaya çalıştık. İktidar partisi de aynı şekilde, onlarda ciddi bir çalışmanın içine girdiler. Milletimiz, son tercihini bugün belirleyecek, öyle ümit ediyoruz. Gece yarısına doğru bütün sandıklar açılmış olacak sayılar hemen hemen tamamlanmış olacak. mühim olan memleketimizin, milletimizin huzur içinde bundan sonraki hayatını devam ettirebilmesi. Cenabı Haktan bütün çalışmalarımızı neticesinde elde edilecek sonucun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankarada kullandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu oyunu Ankarada kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
    20:49 Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı. Tuzcuoğlu, deprem bölgesinde sıfırdan inşa çalışmalarının devam ettiğini ve Beypazarı'nda da birçok projenin tamamlandığını açıkladı. Ayrıca, TOKİ tarafından yapılan konutların tapu işlemleri sürerken, altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Turizmi çeşitlendiriyoruz
    20:45 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Turizmi çeşitlendiriyoruz

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, turizmi çeşitlendirmek için kültür, tarih, sağlık, doğa, inanç, gastronomi, spor gibi alanlarla çalıştıklarını belirtti. Ersoy, ayrıca yerel yönetimlerin Antalya'nın turizm potansiyelini artırmak için daha başarılı çalışmalar yapması gerektiğini vurguladı.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.

  • Antalya, Tüm Zamanların En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı
    20:35 Antalya, Tüm Zamanların En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya'da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız" dedi.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur
    20:33 Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki iftar programında Mansur Yavaş'a yüklenerek, onun artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi. Akşener, seçimlerde hür ve müstakil bir şekilde yer alacaklarını vurgulayarak, ittifak siyasetine karşı durduklarını belirtti.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.


Advertisement