Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Cami Temeli Attı - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Cami Temeli Attı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Cami Temeli Attı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Keşan'a bağlı Küçükdoğanca Köyü'nde cami temel atma törenine katıldı.

30.07.2013 19:46  Güncelleme: 12:06

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Küçükdoğanca Köyü'ndeki cami temeli atan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlü "Manevi değerlerimiz açısından ezan, minare, cami ve Kur'an bizim için ne kadar önemliyse, diğer taraftan da vatan, bayrak ve millet o kadar önemlidir" dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere seçim bölgesi olan Edirne'nin Keşan İlçesi'ne gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Küçükdoğanca Köyü'nde cami temel atma törenine katıldı. Müezzinoğlu'nun yanı sıra törene Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Edirne Müftüsü Emrullah Uzun, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katıldı.

Caminin temel atma töreninde konuşan Bakan Müezzinoğlu, milletlerin güçlü ve başarılı olabilmesi için 2 önemli değere ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "Milletlerin güçlü ve başarılı olabilmesi için iki önemli değere ihtiyaçları vardır. Bu iki önemli değere ne kadar güçlü sahip çıkarlarsa millet olarak dünya milletleri arasındaki saygın ve güçlü yerini o şekilde alabilirler. Bu iki değerden bir milli değerler bir diğeri ise manevi değerlerdir. Manevi değerlerimiz açısından ezan, minare, cami ve Kur'an bizim için ne kadar önemliyse, diğer taraftan da vatan,bayrak ve millet o kadar önemlidir" dedi.

Caminin finansmanı konusunda da en iyiyi yapma gayretinde olduklarını ifade eden Müezzinoğlu, inşaatı başlayacak köy camisi için de kendi hesabından 10 bin lira göndereceğinin sözünü verdi. Keşan'daki temaslarının ardından Uzunköprü İlçesi'ne geçen Müezzinoğlu Ergene Otelde, sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi. -

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Cami Temeli Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement