Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cizre'de - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cizre'de

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cizre\'de

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ülkenin istikrarını, ekonomisini bozmak isteyenlerin olduğunu belirterek, "İnşallah 30 Mart’ta da gerek Cizre gerek Şırnak, gerekse Türkiye geneli ülkenin istikrarını, bütünlüğünü bozmak isteyenlere gerekli dersi sandıkta verecek, istikrarı da bozdurmayacağız" dedi.

15.03.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ülkenin istikrarını, ekonomisini bozmak isteyenlerin olduğunu belirterek, "İnşallah 30 Mart'ta da gerek Cizre gerek Şırnak, gerekse Türkiye geneli ülkenin istikrarını, bütünlüğünü bozmak isteyenlere gerekli dersi sandıkta verecek, istikrarı da bozdurmayacağız" dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Cizre Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar ve beraberindeki heyeti Cizre Devlet Hastanesi önünde Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Kamu Hastaneleri Birliği Şırnak Genel Sekreteri Hakan Tokur, Hastane Başhekimi Özer Sezer, Hastane Müdürü Ramazan Sabuncu karşıladı. Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler hastaneyi dolaşıp hastane yetkililerden bilgi aldı. Hastanede bulunan küçük çocuklarla yakından ilgilenen Müezzinoğlu, annesiyle birlikte koridorda bekleyen Rabia adındaki küçük çocuğu kucağına aldı. Küçük çocukla yakından ilgilenen Müezzinoğlu daha sonra hastanenin çocuk servisinde yatan hastaları ziyaret edip, ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

"BİR OLALIM, BERABER OLALIM, GÜÇLÜ OLALIM"

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, ülkenin ekonomisi geliştikçe, buna paralel olarak bütün her şeyin geliştiğini söyledi. Müezzinoğlu, "Ama ülkenin istikrarını bozmak isteyenler, ekonomisini bozmak isteyenler var. İnşallah 30 Mart'ta da gerek Cizre, gerek Şırnak, gerekse Türkiye geneli ülkenin istikrarını, bütünlüğünü bozmak isteyenlere gerekli dersi sandıkta verecek, istikrarı da bozdurmayacaktır. Siyasi istikrar bozulmayınca ekonomik istikrarda bozulmayacak, ekonomik istikrarla bütün bu yatırımları ülkenin her bir köşesine taşıyacağız. İnanıyorum ki bu bölgeler yarınlara daha çok mutlu ve güvenle yürüyecek, kardeşlik içinde yürüyecektir. Biz istiyoruz ki 76 milyon ülke insanımız bir olalım, beraber olalım, güçlü olalım, gelişelim ve büyüyelim. Bunu da 30 Mart akşamından sonra el birliği ile güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Zaten ekonomi gelişiyorsa, sağlık çalışanlarımıza da, hekimimize de, hemşiremize de diğer personelimize de daha iyisini, daha çoğunu verme gayreti içinde olacağız. Ama son 10 yıla baktığımızda zaten ciddi düzeyde de verdik. Bunu arttırmayı da inşallah devam edeceğiz. Yeter ki istikrarı bozmayalım, yeter ki kardeşliğimizi bozmayalım" şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindekiler Şırnak'taki programa katılmak üzere geniş güvenlik önlemleri altında karayolu ile Cizre'den ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cizre'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement