Şanlıurfa'da İsrail'in Gazze'deki Hastaneye Saldırısı Protesto Edildi - Son Dakika
Politika

Şanlıurfa'da İsrail'in Gazze'deki Hastaneye Saldırısı Protesto Edildi

Şanlıurfa\'da İsrail\'in Gazze\'deki Hastaneye Saldırısı Protesto Edildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine saldırısı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tarafından protesto edildi. Şeyh Abdulkadir Geylani Camisinde toplanan kalabalık, gıyabi cenaze namazı kılarak hayatını kaybedenler için dua etti. Protestocular, İsrail ve Amerika'ya karşı sloganlar atarak gece geç saatlere kadar cami avlusunda kaldılar. Camide sabaha kadar dua eden vatandaşlar, Filistinli mazlumlar için dualarını sürdürdü.

18.10.2023 09:08

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine saldırısı aivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Şeyh Abdulkadir Geylani Camisinde toplanan sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılarak dua etti. Dua esnasında sık sık "Hamas'a selam, kıyama devam, kahrolsun İsrail, kahrolsun Amerika" sloganları atan kalabalık, gece geç saatlere kadar cami avlusundan ayrılmadı.

Selaların okunduğu camide birçok vatandaş, sabaha namazına kadar camide kalarak Filistinli mazlumlar için dua etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şanlıurfa'da İsrail'in Gazze'deki Hastaneye Saldırısı Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement