Sarıyer'in Köylerinden Ak Partili Özsoy'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Politika

Sarıyer'in Köylerinden Ak Partili Özsoy'a Yoğun İlgi

Sarıyer\'in Köylerinden Ak Partili Özsoy\'a Yoğun İlgi

Rumelifeneri ve Garipçe köyünü ziyaret eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

15.03.2014 16:47

Rumelifeneri ve Garipçe köyünü ziyaret eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Rumelifeneri ve Garipçe köyünü ziyaret etti. İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir'inde eşlik ettiği Sedat Özsoy'a köylerden ilgi büyüktü. Rumelifeneri'nin köy meydanında halka seslenen AK Partili Sedat Özsoy, Sarıyer'e yapılacak olan projeler hakkında önemli bilgiler verdi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özsoy, "Sarıyer hak ettiği yere gelecek. Sarıyer'e, CHP ile kaybettiği 5 yılı yeniden kazandıracağız. Dev projelerle geliyoruz. Sarıyer'in tüm sorunlarını çözerek huzura kavuşturacağız" dedi.

Köy halkının da sorunlarını dinleyen Özsoy, çözüm konusunda önemli bilgiler verdi. Rumelifeneri ve Garipçe'nin en önemli sorununun öngörünüm ile ilgili yaşanılan problemlerin olduğunu ve buradaki vatandaşların çatılarını dahi tamir ettiremediğini belirten Özsoy, "İlk işim bu konuda Büyükşehir ile görüşüp vatandaşımıza gerekli kolaylığı sağlamaktır. Bizim amacımız halkımızın yaşamını kolaylaştırmaktır. Tüm sorunları çözeceğiz" şeklinde konuştu.

"OYUNLARI SANDIKTA BOZARIZ"

İstanbul Milletvekili İsmail Safi ise Rumelifeneri'nde yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinerek, "Bu seçim, yerel seçimden çok genel seçim havasında olacak. Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynanıyor. Birileri bu ülke gelişmesin, büyümesin istiyor. Bu oyunu 30 Mart'ta hep birlikte bozacağız" ifade etti.

Daha sonra Gripçe Köyü'ne geçen AK Partililer İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Garipçe'ye kazandırdığı spor tesisini gezdi. Burada vatandaşlar balkonlardan el sallayarak Özsoy'a sevgi gösterisinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sarıyer'in Köylerinden Ak Partili Özsoy'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement