Şehit Ailesinden Kılıçdaroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Politika

Şehit Ailesinden Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Şehit Ailesinden Kılıçdaroğlu\'na Ziyaret

Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde yapılan saldırıda şehit olan Asteğmen Zeki Burak Okay'ın annesi Neriman Okay ile babası Sezai Okay'ı makamında kabul etti.

25.09.2012 14:05  Güncelleme: 14:21

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ndeki Köprülü Jandarma Tabur Komutanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Asteğmen Zeki Burak Okay'ın annesi Neriman Okay ile babası Sezai Okay'ı makamında kabul etti.

Ziyarette CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in hazır bulunurken, Okay çifti Kılıçdaroğlu'nun şehit ve gazilere yakınlığının kendilerini çok etkilediğini belirterek, şehit ailelerine gösterdiği içten ilgiye teşekkür etti. Kılıçdaroğlu şehit ailesini konuk etmekten onur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Şehitlerimiz ülkemizin tapu sahipleridir. Onların fedakarlığı ulaşılamaz bir fedakarlıktır. Vatan topraklarının da, özgürlüğümüzün güvencesi olan her şehit ile şehit ailesi kutsal birer emanettir. Şehit ailelerinin acısı da ortak acımızdır. CHP olarak bu acıyı sonlandırmak, anaların gözyaşlarını dindirmek istiyoruz."

(BY/SS) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Şehit Ailesinden Kılıçdaroğlu'na Ziyaret - Son Dakika


Advertisement