Selanik türküsünü dinleyen Meral Akşener, hem eşlik etti hem de ağladı - Son Dakika
Politika

Selanik türküsünü dinleyen Meral Akşener, hem eşlik etti hem de ağladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi metrosunun temel atma töreni için kente giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bengi İspir Özdülger'in seslendirdiği Selanik türküsünü dinledi. Türküye eşlik eden Akşener, duygu dolu anlar yaşadı.

04.01.2022 18:20  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi metrosunun temel atma töreni için Mersin'deydi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDILAR

Akşener ve Kılıçdaroğlu, temel atma töreni öncesinde; Mersin'in kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "100. Yıl Etkinlik Alanı'ndaki", "Milli Mücadele, Yüzyıl ve Mersin'in Hafızası" sergilerini inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Selanik türküsünü dinleyen Akşener, hem eşlik etti hem de ağladı

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Anka'nın haberine göre; Akşener, Kılıçdaroğlu ile birlikte; Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger'in verdiği konseri dinledi. İspir Özdülger'in seslendirdiği Selanik türküsünü dinlerken Akşener'in duygulandığı görüldü.

Selanik türküsünü dinleyen Meral Akşener, hem eşlik etti hem de ağladı

Son Dakika Politika Selanik türküsünü dinleyen Meral Akşener, hem eşlik etti hem de ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FATİH AYIBOĞAN: Solist berbatmış 0 0 Yanıtla
  • Narkoçelik-12 Operasyonunda 268 Şüpheli Yakalandı
    08:39 Narkoçelik-12 Operasyonunda 268 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-12' operasyonlarında 268 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerini tebrik ederek, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın sözlerine tepki gösterdi
    08:34 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın sözlerine tepki gösterdi

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın 'Şehir Hastanesi göstermelik açıldı' şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi. Önsay, Kasap'ın Kütahya'ya yapılan her hizmeti eleştirdiğini ifade etti ve Kasap'ın geçmişte de Kütahya Zafer Havalimanı yatırımını eleştirdiğini dile getirdi.

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • Bakan Tunç: Mülakatta 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' sorusunun yöneltildiği iddiası doğru değil
    08:27 Bakan Tunç: Mülakatta 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' sorusunun yöneltildiği iddiası doğru değil

    Bazı basın yayın organlarında yer alan ve Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?", "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının yöneltildiği iddiası büyük ses getirdi. Haberlere ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz" dedi.

  • AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz
    08:20 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz

    AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye ile olumlu bir ilişki kurmak istediklerini ve aşamalı, orantılı ve geri dönebilir bir yaklaşım temelinde çalışmak istediklerini belirtti. Michel ayrıca AB liderlerinin İran'a yönelik yeni yaptırımlar uygulama konusunda anlaştığını ve Ukrayna'ya destek konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.


Advertisement