Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin 100. yılında 100 tesisin toplu açılışına hazırlanıyor - Son Dakika
Politika

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin 100. yılında 100 tesisin toplu açılışına hazırlanıyor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin 100. yılında 100 tesisin toplu açılışına hazırlanıyor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan'a kazandırdığı 100 tesisin toplu açılışını Cumhuriyetin 100. yılında gerçekleştirecek. Pandemi sonrasında tamamlanan ve bitme aşamasındaki projelerin açılışı için hummalı bir çalışma sürdüren Başkan Akay, Cumhuriyetin 100. yılına yakışan bir açılış töreni düzenlemeyi hedefliyor.

27.09.2023 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılında Seyhan'da 100 tesisin toplu açılışına hazırlanıyor.

2019'de gerçekleştirilen yerel seçimlerin hemen ardından başlayan ve iki yıldan uzun süren Covid-19 pandemisi sırasında önceki dönemde yapımına başlanan projeleri tamamlayan Başkan Akay, pandemi sonrasında başlanıp bitirilen ve bitme aşamasındaki projelerin açılışı için hummalı bir çalışma sürdürüyor.

100.YILA YAKIŞAN AÇILIŞ

Cumhuriyetin 100.yılına yakışan bir açılış töreni için ekip arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir mesai harcayan Başkan Akay, "Önümüzdeki günlerde hem Cumhuriyetimizin 100.yılı eşi görülmemiş bir coşkuyla kutlayacağız hem de milletimizin hizmetini sunduğumuz 100 tesisimizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin 100. yılında 100 tesisin toplu açılışına hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement