Sp Gik Üyesi Yakup Budak Mersin'de - Son Dakika
Politika

Sp Gik Üyesi Yakup Budak Mersin'de

Sp Gik Üyesi Yakup Budak Mersin\'de

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yakup Budak, artık Müslümanların dostunu ve düşmanını iyi tanımasını gerektiğini ifade ederek, "Peygamberimize ve değerlerimize hakaret içeren 'Müslümanların"...

14.09.2012 16:10

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yakup Budak, artık Müslümanların dostunu ve düşmanını iyi tanımasını gerektiğini ifade ederek, "Peygamberimize ve değerlerimize hakaret içeren 'Müslümanların Masumiyeti' filmini çevirenleri, bu filmin çevrilmesine müsaade edenleri başta ABD yöneticilerini şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Artık değerlerimizle oynamaktan vazgeçin" dedi.

Yerel seçim startını vermek ve parti teşkilatlarını incelemek amacıyla Mersin'e gelen SP GİK üyesi Budak, ilk olarak SP İl Başkanlığını ziyaret etti. SP İl Başkanı Soner Contar tarafından karşılanan Budak, ilçe başkanları ve partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Yakup Budak, 5 il başkanı ile hem teşkilatların nabzını tutmak hem de yerel seçim startını vermek amacıyla Mersin'e geldiklerini söyledi. Belirledikleri program doğrultusunda Türkiye'de bütün ilçeleri gezeceklerini kaydeden Budak, 3 günlük bir program dahilinde Mersin'in bütün ilçelerini gezeceklerini dile getirdi.

Artık Müslümanların dostunu ve düşmanını iyi tanıması gerektiğinin altını çizen Budak, "Peygamberimize ve değerlerimize hakaret içeren 'Müslümanların Masumiyeti' filmini çevirenleri, bu filmin çevrilmesine müsaade edenleri başta ABD yöneticilerini şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Değerlerimizle oynamaktan vazgeçin. Artık Müslümanlar tavrını koymalıdır. Artık yetti diyoruz. Maalesef bu kaçıncı film oldu ve artık felaket oldu demekten de geri duramıyoruz" diye konuştu.

Suriye'deki sıkıntıları Ortadoğu'daki ülkelerin kendi aralarında çözmesi gerektiğine vurgu yapan Budak, sözlerin şöyle sürdürdü:

"Hükümet Türkiye'yi Suriye ateşine atmamalıdır. Bu İslam coğrafyasında çok tehlikeli sonuçlar doğurur. Bu krizin çözülmesinde bölge ülkeleri bir araya gelmelidir. Dış müdahale krizi daha da içinden çıkılmaz hale getirir. Türkiye dahil bütün ülkeler ateşin içine girer."

Avrupa Birliği (AB) uyum yasalarının toplumun dokusunu sıklaştırmadığını, aksine toplumum dokusunu gevşettiğini ve çözdüğünü dile getiren Budak, "Sosyal hayatta korkunç bir yozlaşma yaşanmaktadır. Aile yuvaları çatırdamaktadır. Boşanma rakamları katlanarak artmaktadır. Özellikle gençler arasında uyuşturucu bağımlılığı, fuhuş ve pornografi hızla yayılmaktadır. Emniyet kayıtlarına göre hırsızlık, gasp olayları katlanmıştır" şeklinde konuştu.

4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili görüşlerini de paylaşan Budak, "4+4+4 eğitimde yeni bir başlangıç olarak ilk adımdır. Ama içinin doldurulması gerekir. Eğitim sistemimiz ilköğretimden üniversiteye kadar bizim manevi ve milli değerlerimizi temel alan bir muhtevaya kavuşturulmalıdır. Yapılan değişiklikler ciddi çalışmalar üzerine inşa edilmelidir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp Gik Üyesi Yakup Budak Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement