TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Büyükelçisi ile Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Büyükelçisi ile Görüştü

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Büyükelçisi ile Görüştü
19.03.2024 17:29  Güncelleme: 17:32

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ile görüştü. Akar, görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtirken, Flake ise Akar ile daha önceki görevinde iyi ilişkileri olduğunu ifade etti. Akar, Türkiye'nin NATO ve AB ilişkilerinin yanı sıra terörle mücadelede de ABD'nin katkı sağlamasını istedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ile görüştü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeffry Flake ile görüştü. Akar, üst düzey görüşmelerde pozitif görüşmelerim yapıldığını belirtti. Flake, Akar'ın daha önceki görevinde iyi ilişkilerinin olduğunu ifade etti.

Daha sonra Akar gazetecilere açıklama yaptı. Akar, Türkiye ile iş birliğinin sadece Türkiye ile değil NATO ve AB ilişkileri önemli olduğunu belirttiğini ve terörle mücadelede katkı sağlamaları gerektiğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Büyükelçisi ile Görüştü - Son Dakika


Advertisement