TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı açılış töreni gerçekleştirildi - Son Dakika
Politika

TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı açılış töreni gerçekleştirildi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene partilerin grup başkanları, grup başkanvekilleri ve milletvekilleri de katıldı. İçişleri Bakanlığı giriş kapısı önünde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle Meclis içinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

01.10.2023 15:54

TBMM'nin 28'inci dönem 2'nci yasama yılı açılış programı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

TBMM'nin 28'inci dönem 2'nci yasama yılı açılış programı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene partilerin grup başkanları, grup başkanvekilleri ve milletvekilleri de katıldı.

İçişleri Bakanlığı giriş kapısı önünde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle Meclis içinde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Çatıya çıkan özel harekat polisleri ve helikopterler tören esnasında güvenlik önlemi aldı.

TBMM\'nin 28. dönem 2. yasama yılı açılış töreni gerçekleştirildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı açılış töreni gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement