Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın vefatının 37. yılında anma töreni düzenlendi - Son Dakika
Politika

Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın vefatının 37. yılında anma töreni düzenlendi

Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, vefatının 37. yıl dönümünde Gemlik Umurbey Mahallesi'ndeki mezarı başında devlet töreni ile anıldı. Anma programına Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Bursa Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ile birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Törenin ardından Bayar ailesi taziyeleri kabul etti.

22.08.2023 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Bayar vefatının 37. yılında anıldı

BURSA Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı merhum Celal Bayar, vefatının 37.yıldönümünde Gemlik Umurbey Mahallesindeki mezarı başında devlet töreni ile anıldı.

Anma programına Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Bursa Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Çelenk ve saygı duruşunun ardından Bayar ailesi taziyeleri kabul etti.

Türkiye\'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar\'ın vefatının 37. yılında anma töreni düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın vefatının 37. yılında anma töreni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement