Dava polemiği büyüyor! İmamoğlu, "Allah'a havale ediyorum" dedi; Yazıcı'nın tepkisi sert oldu - Son Dakika
Politika

Dava polemiği büyüyor! İmamoğlu, "Allah'a havale ediyorum" dedi; Yazıcı'nın tepkisi sert oldu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisi hakkında sarf ettiği "Allah'a havale ediyorum" sözlerine yanıt verdi. Yazıcı, "Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP'nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir" dedi.

20.09.2023 09:36  Güncelleme: 12:00

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında dava açan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı için "Kendisini Allah'a havale ediyorum" dedi. Yazıcı ise İmamoğlu'na tepki göstererek; "Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP'nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU: YAZICI'YI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği suçlamasıyla yapılan davada beraat kararının bozularak yeniden yargılama kararı alınması hakkında konuştu. İmamoğlu, "Kararların al birini vur öbürüne. Ne diyelim ki? Bir yandan böyle bir facianın ortasında kalmış bir insanla ilgili ortaya konan bir iddianame, öbür taraftan da 'Şu adama bak' lafı üzerinden ya da buna benzer saçma sapan sözler yüzünden falan... Ki ne yazık ki bir belediye başkanı değil. Tavırlarıyla orada insanları kışkırtan. O gün söylediği yalan ifadeler üzerinden o projelerin bitirildi, insanlara teslim edildi konut projeleri. Partisinde ben acaba nereye gelebilirim, bir adım yukarı çıkabilir miyim diye bütün marifetini kötü düşünceye yoran Tuzla'nın Belediye Başkanı'nı Allah'a havale ediyorum, İstanbulluların vicdanına bırakıyorum." dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na cevap

YAZICI: DERVİŞİN ZİKRİ NEYSE FİKRİ DE ÖYLE OLUYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise yaptığı açıklamada şu ifadeler ile İmamoğlu'na yüklendi: "Sayın Ekrem İmamoğlu'nun şahsıma yönelik açıklamalarını dinledim. Birkaç cümle söyleyip, ardından kendisine tek cümleyle cevap vereceğim. 'Şu adama bak' lafı diye aramızda geçen bir gündem hiç olmadı. Şahsıma 'Yalan ifadeler isnat etmiş. Söyleyebileceği tek harflik bir yanlış ifadem olmadı. Varsa ispatlayabilir. Her şey kayıt altında. Beni linç etmeye çalıştıkları gün, bir konut projesi bahsinin 'Bösi bile bahis konusu değil. 'Sadece provoke etmeye geldi' diyor. O da öyle değil. O gün, şu provokasyondur diyebileceği bir saniye gösteremez. Dervişin zikri neyse fikri de öyle oluyor. Derdi sadece kariyeri olduğu için beni kariyer yatırımı yapmakla suçluyor.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na cevap

"CHP'NİN ESKİMİŞ SİYASETÇİSİDİR"

Muhayyel cumhurbaşkanı, muhayyel cumhurbaşkanı yardımcısı, muhayyel CHP genel başkanı olduğu için, bu bühtanını yadırgamadım. Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP'nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir."

Dava polemiği büyüyor! İmamoğlu, "Allah\'a havale ediyorum" dedi; Yazıcı\'nın tepkisi sert oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Dava polemiği büyüyor! İmamoğlu, 'Allah'a havale ediyorum' dedi; Yazıcı'nın tepkisi sert oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement