Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı er-Rabia'yı TOGG ile karşıladı - Son Dakika
Politika

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı er-Rabia'yı TOGG ile karşıladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia'yı TOGG ile karşıladı. Bakan Uraloğlu, Suudi bakan ile TOGG hakkında konuşarak, aracın üretim ve yerlilik oranları hakkında bilgi verdi.

17.10.2023 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia'ı TOGG ile karşıladı

ANKARA - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia'yı TOGG ile karşıladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Suudi bakanı karşıladığı anları paylaştı. Bakan Uraloğlu yapmış olduğu paylaşımda, "Uluslararası diploması elçimiz TOGG ile Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia'yı karşıladık. TOGG bir hayran daha kazandı" ifadelerini kullandı.

Suudi bakan ile TOGG hakkında konuşan Bakan Uraloğlu, bu sene 20 bin civarı bir üretim beklediklerini ve fabrikanın yıllık kapasitesinin 175 bin olduğunu söyledi. Suudi bakanın "Tamamı yerli mi?" sorusu üzerine Bakan Uraloğlu, "Yüzde 50'den fazlası yerli. Yani yüzde 60-70'i yerli" ifadelerini kullandı. Bakan Uraloğlu aracın 500 kilometre menzili olduğunu Suudi bakana iletti.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı er-Rabia\'yı TOGG ile karşıladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı er-Rabia'yı TOGG ile karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement