Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Ulusal Demokratik Cezayir Cumhuriyeti Yüksek Yargı Okulu Müdürü ve Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Politika

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Ulusal Demokratik Cezayir Cumhuriyeti Yüksek Yargı Okulu Müdürü ve Heyetini Kabul Etti

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Ulusal Demokratik Cezayir Cumhuriyeti Yüksek Yargı Okulu Müdürü ve Heyetini Kabul Etti

YARGITAY Başkanı Mehmet Akarca, Türkiye Adalet Akademisi'nin davetlisi olarak Ulusal Demokratik Cezayir Cumhuriyeti Yüksek Yargı Okulu Müdürü Abdelkrim Djadi ve beraberindeki heyeti kabul etti. Gerçekleştirilen ziyarette iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu ve Yargıtay'ın tanıtımı, işleyişi ve yapısı hakkında bilgilendirme yapıldı.

20.06.2023 19:12  Güncelleme: 19:13

YARGITAY Başkanı Mehmet Akarca, Türkiye Adalet Akademisi'nin davetlisi olarak 18-22 Haziran tarihlerinde ülkemize resmi ziyarette bulunan Ulusal Demokratik Cezayir Cumhuriyeti Yüksek Yargı Okulu Müdürü Abdelkrim Djadi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Akarca; iki ülke arasında ticari, kültürel ve siyasi alanda çok yönlü ve samimi ilişkilerin olduğunu, bu ilişkilerin günden güne güçlendiğini ifade etti. Başkanlar Kurulu Salonu'nda gerçekleştirilen kabulde; Yargıtay'ın tanıtımı, işleyişi ve yapısı hakkında bilgilendirme yapıldı. Hukuk alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulan kabulde, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım ve Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir de yer aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Ulusal Demokratik Cezayir Cumhuriyeti Yüksek Yargı Okulu Müdürü ve Heyetini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement