Yozgat'ta İsrail'in Gazze saldırılarına karşı 'Kudüs Nöbeti' çadırı kuruldu - Son Dakika
Politika

Yozgat'ta İsrail'in Gazze saldırılarına karşı 'Kudüs Nöbeti' çadırı kuruldu

Yozgat\'ta İsrail\'in Gazze saldırılarına karşı \'Kudüs Nöbeti\' çadırı kuruldu

Yozgat Filistin Destek Platformu tarafından İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı farkındalık sağlamak amacıyla 'Kudüs Nöbeti' çadırı Cumhuriyet Meydanı'nda kuruldu. Çadırın açılışında yapılan açıklamalarda, Filistin'de yaşanan katliamın sorumluları olarak Siyonist İsrail ve destekçileri gösterildi. Çadırın 15 gün boyunca faaliyetler düzenleyeceği ve sivil toplum kuruluşlarının nöbet tutacağı belirtildi. İl Müftüsü de bu zulmü unutmamak ve bilinci artırmak için Yozgatlıları bilinçli olmaya davet etti.

08.11.2023 15:55

Yozgat Filistin Destek Platformu tarafından İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı farkındalık sağlamak amacıyla "Kudüs Nöbeti" çadırı kuruldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan çadırın açılışında sivil tolum kuruluşları adına açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, çadırın 15 gün meydanda kalacağını söyledi.

Filistin'de ahlak tanımayan bir katliam yaşandığına dikkati çeken Şerefli, "Siyonist İsrail ve destekçileri Filistin'de yapılan katliamın sorumlularıdır. Bunu gündemde tutmak ve Filistin halkına destek amacıyla çadırımızı kurduk. Burada her gün bir STK'miz nöbet tutarak faaliyetler düzenleyecek." dedi.

İl Müftüsü Ali Gülden de İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından geçen hafta Filistin halkı yararına kermes düzenlediklerini belirtti.

Filistin'de yaşanan katliamı unutmamak, bilinci artırmak gerektiğini aktaran Gülden, "STK'lerimiz 15 gün bir nöbet tutacaklar. Bu bilinci canlı tutmamız gerekiyor. Yozgatlı kardeşlerimizi bilinçli olmaya bu zulme kendi ölçeklerinde dur demeye davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yozgat'ta İsrail'in Gazze saldırılarına karşı 'Kudüs Nöbeti' çadırı kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement