ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZDAĞ AVCILAR'DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI - Son Dakika
Son Dakika Logo

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZDAĞ AVCILAR'DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

15.04.2023 17:34  Güncelleme: 17:58

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Avcılar'da esnaf ziyaretleri yaptı.

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Avcılar'da esnaf ziyaretleri yaptı. Esenyurt'tan öğle saatlerinde Avcılar'a gelerek esnaf ziyaretleri yapan ve partisinin yabancılarla ilgili politikasını anlatarak destek isteyen Özdağ, 'Ekonomik sıkıntıları dinliyoruz. İstanbul'daki 4, Türkiye'deki 13 milyon sığınmacı ve bunların şehir üzerinde oluşturduğu yükü konuşuyoruz' dedi. Özdağ, konuştuğu kadınlara gece dışarıda rahat yürüyüp yürümediklerini, kaç çocukları olduğunu sorarken, yüksek doğum oranı ile sayıları hızla artan yabancıların 20 yıl içerisinde 19.5 milyonu bulacağını savundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Diyarbakır'da mitingde Hüda-Par ile MHP Genel Başkanı'nın aynı platformda konuştuğuna dikkat çekerken şöyle devam etti:

'Zafer Partisi olarak büyük bir gururla söylüyoruz. Atatürk'ün 6 oku da Türk yaşının 9 ışığı da Zafer Partisi'nde temsil edilebilmektedir. Biz Atatürk'ün yolundan yürüyen, Ata ittifakında bir araya gelmiş ve 1924 anayasasını, milli üniter devleti yıktırmamakta kararlı ve mücadeleyi de sonuna kadar sürdürecek bir kadroyuz.?

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZDAĞ AVCILAR'DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI - Son Dakika


Advertisement