Bahadır Efe Kazandığı Çeki Hediye Etti - Son Dakika
Sağlık

Bahadır Efe Kazandığı Çeki Hediye Etti

Bahadır Efe Kazandığı Çeki Hediye Etti

Bahadır Efe Down Türkiye Down Sendromu Derneği'ne yarışmada kazandığı çeki teslim etti

26.04.2013 09:52

Benzemez Kimse Sana isimli yarışmada, Mahsun Kırmızıgül'ü taklit ederek o haftanın birincisi olan Bahadır Efe, kazandığı 10 bin TL'yi Down Türkiye - Down Sendromu Derneği'ne teslim etti.

Her yarışmacının bir dernek adına yarıştığı ve ünlü taklit performanslarının değerlendirildiği yarışmada, oyuncu ve dans sanatçısı Bahadır Efe; Mahsun Kırmızıgül'den Belalım şarkısını seslendirerek 10 bin TL kazanmıştı. Oyuncu ve dans sanatçısı Efe, kazandığı parayı 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda Down sendromlu çocuk ve gençlere teslim etti.

Büyük beğeni toplayan taklit, jüri tarafından o haftanın en iyi performansı seçildi. Down Sendromu Derneği'ne destek adına yarışan Bahadır Efe 10 bin TL kazandı. Kazandığı parayı derneğe 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda teslim eden sempatik yarışmacı, Down sendromlu çocuklarla biraraya geldi. Çocuklarla ve dernek yetkilileriyle uzun süre sohbet eden Bahadır Efe, yarışmada Down Türkiye Down Sendorumu Derneği'ni temsil etmekten büyük gurur duyduğunu söyledi.

Kendisi için Down sendromlu bireylerin ayrı bir öneminin olduğunu vurgulayan Efe, Ankara'daki çocukluk arkadaşlarından birinin Down sendromlu olduğunu anlattı, "Down Sendromu Derneği'ni temsil etmemin ayrı bir yeri olmasının sebebi Ankara'da Tahir isimli arkadaşım. Tahir benim çocukluğumdaki karşılıksız sevgisi, temiz ruhu ve sempatisi olan bir arkadaşımdı. Özellikle günümüzdeki insan ilişkilerine baktığımızda bencillik, menfaat ve duygu sömürüsü ilgi görüyor. Bence Down sendromlu kardeşlerimiz, dürüst davranışları, sonsuz sevgileri ve içtenlikleri ile bu kişilere büyük bir ders verebilirler, olumlu örnek olabilirler."

Derneği ziyaret edene kadar Down sendromu için Türkiye'de ve yurtdışında bu kadar kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünden haberdar olmadığını söyleyen Bahadır Efe, bundan sonra onlar için her tür yardıma açık olduğunu söyledi, "Derneği ziyaret ettiğimde konuşmalarımızın büyük bir kısmı projeler üzerine oldu ve inşallah ileriye yönelik bir projede Down sendromlu kardeşlerimle bir dans gösterisi hazırlamak istiyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Bahadır Efe Kazandığı Çeki Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement