Bayraklı Belediyesi 4,5 Yılda 125 Bin Vatandaşa Ücretsiz Sağlık Hizmeti Verdi - Son Dakika
Sağlık

Bayraklı Belediyesi 4,5 Yılda 125 Bin Vatandaşa Ücretsiz Sağlık Hizmeti Verdi

Bayraklı Belediyesi 4,5 Yılda 125 Bin Vatandaşa Ücretsiz Sağlık Hizmeti Verdi

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla ilçede her yıl binlerce kişiye ücretsiz sağlık hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, donanımlı poliklinikleri ve doktor kadrosuyla 4,5 yılda 125 bin vatandaşa hizmet verdi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, 'Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru bizim için son derece önemli. Kliniklerimizin sayısını artırmaya ve ücretsiz sağlık hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz' dedi.

17.11.2023 12:25  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla ilçede her yıl binlerce kişiye ücretsiz sağlık hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, donanımlı poliklinikleri ve doktor kadrosuyla 4,5 yılda 125 bin vatandaşa hizmet verdi. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru bizin için son derece önemli. Kliniklerimizin sayısını artırmaya ve ücretsiz sağlık hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı kliniklerden son 4,5 yılda 125 bin vatandaş ücretsiz sağlık hizmeti aldı. Belediye bünyesindeki sağlık evlerinin verdiği hizmetler, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Talepler doğrultusunda oluşturulan randevu sistemiyle çalışan hasta nakil ve evde doktor ziyaretleri, vatandaşların takdirini topladı.

Verilen hizmetler kapsamında; muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ve açlık kan şekeri ölçme gibi poliklinik hizmetlerinden 17 bin kişi faydalandı. 65 bin diş muayenesi gerçekleştirildi. Kliniklerde 12 bin dolgu, 5 bin diş temizliği, 10 bin de diş çekimi yapıldı.

Bayraklı sınırları içinde yaşayan yaşlı veya yatalak hastalar da evlerinde ziyaret edildi. Ücretsiz sağlık hizmetleri kapsamında belediyeye bağlı doktorlar 7 bin hastayı evlerinde ziyaret etti. Öte yandan yaşlı, yatalak veya engelli bireylere yönelik hizmetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, 9 bin hastayı da evlerinden alıp çeşitli hastanelere nakletti. Fiziksel durumları nedeniyle gerek kamu kurumlarına gerekse hastanelere ulaşmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlar Başkan Sandal'a teşekkür etti. Refik Şevket İnce Mahallesi'nde açılması planlanan yeni diş kliniği için de yapım çalışmalarında sona gelindi. Doktor tarafından ücretsiz diş tedavilerinin yapılacağı klinik, Muhittin Erener ve Çay Mahallesi sakinlerine de hizmet verecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Ücretsiz sağlık hizmetleri konusunda İzmir'in öncü ilçesiyiz. Sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan; muayene, tedavi, enjeksiyon veya pansuman gibi konularda desteğe ihtiyacı olan tüm ilçe sakinlerimize özel sağlık kuruluşlarını aratmayacak düzeyde ücretsiz hizmet veriyoruz. Onların huzuru, sağlıklarına kavuşmaları ve mutlulukları bizim için her şeye değer. Derdimizde, sıkıntımızda ve mutluluğumuzda birlikte olmayı sürdüreceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Bayraklı Belediyesi 4,5 Yılda 125 Bin Vatandaşa Ücretsiz Sağlık Hizmeti Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement