Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Cumhuriyet Bayramı ve hastane kuruluşunun 5. yıl dönümü kutlandı - Son Dakika
Sağlık

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Cumhuriyet Bayramı ve hastane kuruluşunun 5. yıl dönümü kutlandı

Eskişehir Şehir Hastanesi\'nde Cumhuriyet Bayramı ve hastane kuruluşunun 5. yıl dönümü kutlandı

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde, Cumhuriyet Bayramı ve hastanenin kuruluşunun 5. yıl dönümü aynı anda kutlandı. Programda konuşmalar, müzik dinletisi ve plaket takdimleri gerçekleştirildi.

30.10.2023 18:13  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve hastanenin kuruluşunun 5'inci yıl dönümünü aynı anda kutladı.

Kentin en büyük hastanesi olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nde, kutlama programı düzenlendi. Hastanenin kuruluşunun 5'inci yıldönümü ve Cumhuriyet'in 100'üncü yaşının kutlandığı program, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Eskişehir İl Sağlık Müdürü Yaşar Bildirici ve Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy konuşmalarını gerçekleştirdi. Müzik dinletisi ile devam eden programda, plaket ve hediye takdimleri gerçekleştirildi. Program, pasta kesiminin ardından yapılan kokteyl ile sona erdi.

Kutlama programına Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti Komutanı İsmail Güneykaya, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Yaşar Bildirici ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan katılım gösterdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Cumhuriyet Bayramı ve hastane kuruluşunun 5. yıl dönümü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement