Sinop'ta bakım altındaki 5 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sinop'ta bakım altındaki 5 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

Sinop\'ta bakım altındaki 5 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi
 Güncelleme: 

Sinop Çocuk Evleri Sitesi'nde bakım ve koruma altında bulunan 5 çocuk için bir düğün salonunda sünnet töreni düzenlendi. Törende çocuklar oyunlar oynayıp dans ederek eğlendi; programa Vali Mustafa Özarslan ve Belediye Başkanı Metin Gürbüz de katıldı.

Sinop'ta bakım ve koruma altında bulunan 5 çocuk için düzenlenen sünnet töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Sinop Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sinop Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde bakım ve koruma altında bulunan 5 çocuk için sünnet töreni düzenlendi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen törende çocuklar, oyunlar oynayıp dans ederek gönüllerince eğlendi. Çocukların mutluluğunun paylaşıldığı programda renkli görüntüler yaşandı.

Etkinliğe Vali Mustafa Özarslan, Belediye Başkanı Metin Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu ve AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Sinop'ta bakım altındaki 5 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement