Son dakika: Sağlık Bakanı Koca: "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa'da yüzde 60'a yakın düşüş oldu." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika: Sağlık Bakanı Koca: "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa'da yüzde 60'a yakın düşüş oldu."

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika: Sağlık Bakanı Koca: "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir\'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa\'da yüzde 60\'a yakın düşüş oldu."
 Güncelleme: 

Son dakika haberlerine göre Sağlık Bakanı Koca: "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa'da yüzde 60'a yakın düşüş oldu.

Sağlık Bakanı Koca: "Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir'de vaka sayısında yüzde 40, Ankara ve Bursa'da yüzde 60'a yakın düşüş oldu."

Kaynak: AA

Advertisement