Anne / Çok Gördü Felek Filmi - Son Dakika
Sinema

Anne / Çok Gördü Felek Filmi

Anne / Çok Gördü Felek Filmi

Anne / Çok Gördü Felek filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Anne / Çok Gördü Felek filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

21.09.2014 22:32

Eski bir tiyatro oyuncusu olan Lale (Muhterem Nur) eşinden boşandıktan sonra İstanbul'u terkederek kızı Uğur (Uğur Kuvılcım) ile birlikte İzmit'e yerleşir. Eski bir tiyatrocu olan Lale'nin Anneside İzmit'te tiyatro işletmektedir. Tiyatro'nun yönetmeni Otello Kamil'in (Ferhan Tanseli) Lale'ye gösterdiği ilgiyi kıskanan kadın oyuncu oyun akşamı tiyatroyu terkeder. Gençliğinde aynı rolü oynayan Lale mecburen o gece sahneye çıkar. Tiyatroda işler iyi gitmemektedir. Kızı ile bir otelde kalmaya başlar. Kızınaçok düşkün olan Lale onu kurtarmak iyi bir gelecek hazırlamak amacı ile İstanbul'a ayrıldığı eşinin yanına gönderir. Oysa Uğur'un annesini bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Yönetmen: Nuri Akıncı

Senaryo: Azize Ar, Nuri Akıncı

Oyuncular: Nilgün Esen, Nusret Ataer, Uğur Kıvılcım, Ferhan Tanseli, Muhterem Nur

Filmin Türü: Drama 0,

Orijinal Adı: Anne/ Çok Gördü Felek

Yapımcı Firma: Televizyon Film

Yapım Yılı: 1964

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Anne / Çok Gördü Felek Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement