Iron Sky 2: The Coming Race Filmi - Son Dakika
Sinema

Iron Sky 2: The Coming Race Filmi

Iron Sky 2: The Coming Race Filmi

Iron Sky 2: The Coming Race filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Iron Sky 2: The Coming Race filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

29.06.2018 15:54

Iron Sky olaylarından yirmi yıl sonra, eski Nazi Moonbase insanlığın son sığınağı oldu. Dünya nükleer bir savaş neticesinde yıkıldı ancak çorak arazinin derinlerine gömülü olarak, insanlığın sonunu kurtarabilecek bir güç ya da bir kez ve her şeyi yok edebilecek bir güç yatmaktadır.

Finlandiya - Almanya - Belçika ortaklığında çekilen in yönetmenliğini Timo Vuorensola, senaristliğini ise Timo Vuorensola ile birlikte Michael Kalesniko üstlenmiş. Başrolleri ise Udo Kier, Julia Dietze, Vladimir Burlakov, Stephanie Paul ve Emily Atack paylaşmış.

Yönetmen: Timo Vuorensola

Senaryo: Timo Vuorensola, Michael Kalesniko

Oyuncular: Lara Rossi, Vladimir Burlakov, Kit Dale, Tom Green, Julia Dietze, Edward Judge, Martin Swabey, Emily Atack, Udo Kier, John Flanders, Stephanie Paul, James Quinn, Jukka Hilden , Lloyd Li, Amanda Wolzak, Antoine Plaisant, Anabel Lopez, Kari Ketonen , Vasco De Beukelaer, Jan Debski, Duta Skhirtladze

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Iron Sky 2: The Coming Race

Yapımcı Firma: Iron Sky Universe

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Almanya, Belçika, Finlandiya

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 07.09.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Iron Sky 2: The Coming Race Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement