Fenerbahçeli Yıldız Futbolcu Ülkesine Dönüyor - Son Dakika
Soğuk Haber News

Fenerbahçeli Yıldız Futbolcu Ülkesine Dönüyor

Hollanda'nın en büyük gazetelerinden Algemeen Dagblad'ın yazarı Jack Gelder, Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın, sezon sonunda Feyenoord'da transfer olacağını söyledi.

08.10.2014 09:22  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Dirk Kuyt'ın, sezon sonunda Feyenoord'da transfer olacağı iddia edildi.

"KUYT, FEYENOORD'A DÖNECEK"

Hollanda'nın en büyük gazetelerinden Algemeen Dagblad'ın yazarı Jack Gelder, pazar gecesi yayınlanan NOS TV'deki programa konuk oldu. Gelder, "Kuyt sezon sonunda Feyenoord'a dönecek. Buna yönetim bile engel olamayacak" diye iddialı konuştu.

2 SEZON ÖNCE GÜNDEME GELDİ

Feyenoord'un iki sezon önce "Mali olarak büyük risk olur" diyerek Kuyt'ı almadığını belirten Jack Gelder, Hollanda ekibinin şimdi hazır olduğunu söyledi.

KUYT: FEYENOORD'A DÖNMEK İSTERİM

Dirk Kuyt, geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına ilginç demeçler vermişti. Her zaman Feyenoord’un kulübü olduğunu kaydeden Kuyt, “Feyenoord’un benim kulübüm olduğunu herkes biliyor. Geri dönüşle ilgili tam bir şey söylemeyebilirim ancak orada elbette ki yeniden forma giymek isterim” diye konuşmuştu.

MİLLİ TAKIM'A VEDA ETTİ

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, "10 yıldan fazla süre milli takımda oynadım. Milli takım formasıyla harika yıllar geçirdim. Fakat yeni hocamızla konuştuk. Dünya Kupası'nda forma giydiğim pozisyonlarda beni oynatmayı düşünmediğini söyledi. Ben de yeteri kadar forma şansı bulamayacağım için böyle bir karar aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçeli Yıldız Futbolcu Ülkesine Dönüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Soğuk Haber News Fenerbahçeli Yıldız Futbolcu Ülkesine Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement