Ankara Barajı'nın Doluluk Oranı Arttı - Son Dakika
Soğuk Haber

Ankara Barajı'nın Doluluk Oranı Arttı

Ankara Barajı\'nın Doluluk Oranı Arttı

Son güncel verilere göre, Ankara Barajı'nın doluluk oranı artış göstermiştir. Ankara'da yer almakta olan barajların son durumu hakkındaki bilgileri merak eden birçok kişi tarafından Ankara baraj doluluk oranları merak edilmekte ve araştırılmakta. 7 Haziran Çarşamba (Dün) günü Ankara güncel aktif kullanılabilir baraj doluluk oranı %38.74'dir. 8 Haziran tarihinde ise güncel bilgi sağlanılamamaktadır. Toplam doluluk oranı ise %46.04'dır. Detaylara aşağıdaki grafikten bakabilirsiniz.

08.06.2023 09:43  Güncelleme: 09:43

Son güncel verilere göre, Ankara Barajı'nın doluluk oranı artış göstermiştir. Ankara'da yer almakta olan barajların son durumu hakkındaki bilgileri merak eden birçok kişi tarafından Ankara baraj doluluk oranları merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Ankara baraj doluluk oranı arttı mı? Ankara baraj doluluk oranı ne kadar, yüzde kaç? 24 Haziran Ankara baraj doluluk oranı!

ANKARA BARAJ DOLULUK ORANI ARTTI MI?

24 Haziran Ankara güncel aktif kullanılabilir baraj doluluk oranı40.57 %'dir.

Aktif kullanılabilir doluluk oranı aşağıdaki gibi hesaplanmaktadır: Toplam hacim - ölü hacim hacimdeki su miktarı = Kalan su miktarı ÷ toplam hacim × 100 = Yüzdelik oranı vermektedir.

Buna ek olarak toplam doluluk oranı ise47.65 %'dır. Detaylara aşağıdaki grafikten bakabilirsiniz.

Ankara baraj doluluk oranı arttı mı? Haziran 2023 Ankara baraj doluluk %kaç, oranı ne kadar, yüzde kaç? 24 Haziran Ankara baraj doluluk oranı!

Ankara'da yaklaşık bir aydır aralıksız devam eden yağışlar, bitki örtüsü bozkır olan Başkentte Karadeniz şehirlerini andıran görüntüler ortaya çıkarttı. Şehrin dağları ve tepeleri yeşilin her tonuyla tanışırken uzun süre sonra yüzünü gösteren güneş, yeşil örtüyü gözler önüne serdi.

Ankara, mayıs ayı boyunca ve haziran ayının ilk haftasında aralıksız devam eden yağışlarla yeşile büründü. Zaman zaman sel felaketlerine de yol açan sağanakla kente su veren barajlar geçen yılki seviyenin üstüne çıkarken doğa da canlandı.

Son Dakika Soğuk Haber Ankara Barajı'nın Doluluk Oranı Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement