Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak - Son Dakika
Soğuk Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen yeni Kabine toplantısında, ekonomi ve terörle mücadele konuları ele alındı. Toplantının ardından açıklama yapan Erdoğan, yeni dönemde yapılacakları sıralayarak, Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulması ile ilgili adımların atılacağını belirtti. Ayrıca, seçimlerden önce gündeme getirilen Anayasa değişikliği teklifinin Meclis'e yeniden sunulacağı açıklandı.

06.06.2023 20:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yeni Kabine ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ekonomi ve terörle mücadelenin ağırlıklı gündem maddesi olduğu toplantının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, yeni dönemde yapılacakları sıralayarak, "Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulması ile ilgili adımları atacağız." dedi. Aile ve Gençlik Bankası kurulacak mı? Yeni bakanlık ismi ne?

AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yeni Kabine ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ekonomi ve terörle mücadelenin ağırlıklı gündem maddesi olduğu toplantının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, yeni dönemde yapılacakları sıralayarak, "Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulması ile ilgili adımları atacağız. Seçimlerden önce gündeme getirdiğimiz Anayasa değişikliği teklifimizi Meclis'in taktirine yeniden sunacağız." dedi.

Son Dakika Soğuk Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement