Kraliçe Dizisi Sezon Finali Yapacak - Son Dakika
Soğuk Haber

Kraliçe Dizisi Sezon Finali Yapacak

Kraliçe Dizisi Sezon Finali Yapacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Kraliçe'nin sezon finali 11. bölümüyle 7 Haziran'da ekranlara gelecek. Dizinin hayranları ise Kraliçe dizisi final mi? sorusuna yanıt arıyor. Son bölümde Deniz'in tüm gerçekleri öğrenmesiyle olaylar farklı bir boyut kazanıyor.

01.06.2023 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kraliçe dizisi final mi? sorusu araştırılıyor. Kanal D ekranlarının dizisi olan Kraliçe dizisinin izleyicileri diziyi yakından takip ediyor. Dizinin seyircileri ise arama motorlarında Kraliçe dizisi final mi? Kraliçe dizisi final mi yaptı? Kraliçe final mi yapacak? sorularına yanıt arıyor. Detaylar haberimizde...

KRALİÇE DİZİSİ FİNAL Mİ?

Kraliçe dizisi 11.bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finali 7 Haziran günü ekranlara gelecek.

KRALİÇE SON BÖLÜM NE OLDU?

Deniz tüm gerçeklerle yüzleşmiştir. Bu sefer her şey farklı olacaktır. Mahir'e boşanmak istediğini söyler; ama, içindeki öfkenin dinmesi için bu yeterli değildir. Ateş ve Gaye'yi rezil edecektir. Deniz'in her şeyi öğrendiğinden habersiz olan Ateş, İstanbul'daki büyük bir kulüpten teklif alır. Her şey sonunda istediği gibi gitmektedir. Oğlu Aslan'ı, Narin'e vermemek için onu kaçıran Ali, Aslan'la kimsenin aklına gelmeyecek bir yerde saklanacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Kraliçe Dizisi Sezon Finali Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement