Kuruluş Osman 128. Bölümde Neler Olacak? İşte Son Bölümde Yaşananlar - Son Dakika
Soğuk Haber

Kuruluş Osman 128. Bölümde Neler Olacak? İşte Son Bölümde Yaşananlar

Kuruluş Osman 128. Bölümde Neler Olacak? İşte Son Bölümde Yaşananlar

Başrolünde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Özge Törer'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın yeni bölümü merak uyandırdı. Tekfur Valens'in yeni oyunuyla karşı karşıya kalan Osman Bey, nasıl bir hamle yapacak? İsmihan Sultan ve Sultan Alaeddin'in intikam planları da devam ediyor. ATV'de yayınlanacak olan Kuruluş Osman 128. bölüm canlı izleme linki araştırılıyor.

31.05.2023 19:32

Kuruluş Osman 128.bölüm İZLE! Başrolünde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Özge Törer'in yer aldığı Kuruluş Osman ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kuruluş Osman'ın yeni bölümü merak uyandırdı. Kullanıcılar, dizinin yeni bölümünü araştırmakta. Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümü izleyiciler tarafından 31 Mayıs Kuruluş Osman İZLE! Kuruluş Osman yeni bölüm İZLE! aratılan konular arasında yer alıyor. Kuruluş Osman dizisinin son bölümü merak konusu oldu.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM NE OLDU?

Tekfur Valens büyük bir ordu toplamaktadır. Osman Bey, Ak Sakallılar'la istişare ederek Tekfur Valens'in yeni oyununu değerlendirir. Osman Bey için artık av vaktidir! Osman Bey, evlatları ve alpları Tekfur Valens'in oyununa nasıl karşılık verecektir? Osman Bey, Tekfur'un gelmekte olan ordusuna aldırış etmeden yeni hedefini koyar. Hedef artık Koyunhisar'dır. İsmihan Sultan ve Sultan Alaeddin kaçtıkları yerde intikam alma peşindedirler. İsmihan Sultan, Bengi'den intikam almak için Alçiçek'i kurban etme peşindedir. Hatunlar, İsmihan Sultan'ı yakalamak için bir oyun içine girmişlerdir.

KURULUŞ OSMAN CANLI İZLE!

Kuruluş Osman yeni bölüm izleme linki araştırılıyor. Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba günü saat 20:00 'da ATV'de ekranlara geliyor. Kuruluş Osman dizisi 128. bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Kuruluş Osman 128. Bölümde Neler Olacak? İşte Son Bölümde Yaşananlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement