Wilma Elles Hamile mi? Wilma Elles Eşi Kimdir? - Son Dakika
Soğuk Haber

Wilma Elles Hamile mi? Wilma Elles Eşi Kimdir?

Wilma Elles Hamile mi? Wilma Elles Eşi Kimdir?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Caroline rolüyle tanınan oyuncu Wilma Elles'in hamile olduğu ve eşi hakkında merak edilen detaylar haberimizde. Wilma Elles, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hamile olduğunu duyurdu. 7 aylık hamile olan Elles, eşi Kerem Göğüş ile evli ve ikiz çocukları Milat ve Melodi'ye kardeş bekliyor.

28.06.2023 13:11

Wilma Elles hamile mi? Wilma Elles eşi kimdir? merak ediliyor. Yıllar önce yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Caroline rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Wilma Elles, hamile mi gündeme geliyor. Wilma Elles hamile mi? Wilma Elles eşi kimdir? araştırılıyor. Wilma Elles hamile mi? Wilma Elles eşi kimdir? Detaylar haberimizdedir…

WILMA ELLES HAMİLE Mİ?

Instagram hesabından eşi ve çocuklarıyla verdiği pozları yayınlayarak Kurban Bayramı'nı kutlayan Elles, bir de hamile olduğunu açıkladı. Güzel haberi vermek için haftalardır beklediğini söyleyen oyuncu, "Herkese şimdiden iyi Bayramlar! Her zaman ama özellikle bayramlarda ailenin önemi ön plana çıkıyor... Güçlü bir aile hayatın bütün zorlukları aşmanızı sağlıyor ve sevinci kat kat katlıyor. Ailemizi inşallah büyüteceğimiz Milat, Melodi'ye kardeş beklediğimiz için... Bu mucizeyi yaşadığımız için çok müteşekkiriz.... Çok seviniyoruz... Melodi, Milat, Mehmet Şah ve ben çok heyecanlıyız" dedi.

7 AYLIK HAMİLE

Müjdeyi vermeyi beklerken hamileliğinin 7. ayına geldiğini söyleyen Wilma Elles, "Biraz daha büyüsün, biraz daha büyüsün derken... Birden bire 7. aydayım ve hala çok dikkat çekmiyor. Bu mutluluğu uzun zamandan beri sizinle paylaşmak için sabırsızlandım" ifadelerini kullandı. Oyuncu paylaşımlarında peş peşe karnı burnunda pozlarını da yayınladı. Willa Elles'in 2014-2019 yılları arasında evli kaldığı Kerem Göğüş'ten Milat ve Melodi adında ikiz çocukları var.

Wilma Elles hamile mi? Wilma Elles eşi kimdir?

Son Dakika Soğuk Haber Wilma Elles Hamile mi? Wilma Elles Eşi Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement