Yaşlı ve Engelli Maaşı Ne Kadar Oldu, Ne Zaman Yatıyor? - Son Dakika
Soğuk Haber

Yaşlı ve Engelli Maaşı Ne Kadar Oldu, Ne Zaman Yatıyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarını öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirtti. Toplamda 2,7 milyar TL ödeme yapılacak ve yaklaşık 1,4 milyon vatandaşa ödeme yapılacak. Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu, ne zaman yatıyor? soruları cevaplanıyor.

23.06.2023 11:07  Güncelleme: 11:34

Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu, ne zaman yatıyor? Yaşlı ve engelli maaşı ayın kaçında yatacak? soruları gündeme geliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli maaşları hakkında bilgi verdi. Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu, ne zaman yatıyor? Yaşlı ve engelli maaşı ayın kaçında yatacak? soruları araştırılıyor. Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu, ne zaman yatıyor? Yaşlı ve engelli maaşı ayın kaçında yatacak? merak ediliyor. Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu, ne zaman yatıyor? Yaşlı ve engelli maaşı ayın kaçında yatacak? Detaylar haberimizdedir…

YAŞLI VE ENGELLİ MAAŞI NE KADAR OLDU?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının ödemesini öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıyoruz. Böylece toplamda 2,7 milyar TL ödeme yapmış olacağız" diye konuştu.

YAŞLI VE ENGELLİ MAAŞI NE ZAMAN YATIYOR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarını öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirtti. Bakan Göktaş, vatandaşlara toplam 2,7 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında verdiği engelli ve yaşlı aylıklarının ödemesinin öne çekilmesi müjdesinin ardından detayları paylaşan Bakan Göktaş, yaklaşık 1,4 milyon vatandaşa ödeme yapacaklarını söyledi.

Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu, ne zaman yatıyor? Yaşlı ve engelli maaşı ayın kaçında yatacak?

YAŞLI VE ENGELLİ MAAŞI AYIN KAÇINDA YATACAK?

Bu kapsamda yaklaşık 1,5 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ödemesi yapacaklarını kaydeden Bakan Göktaş, yaklaşık 1,2 milyar TL engelli aylıklarını da hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını belirtti. Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik tematik sosyal yardım programları uyguladıklarını belirten Bakan Göktaş, "Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli yaptığımız ödemelerimizle de destekliyoruz. Bu istikamette Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının ödemesini öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıyoruz. Böylece toplamda 2,7 milyar TL ödeme yapmış olacağız" dedi.

Yaşlı ve Engelli Maaşı Ne Kadar Oldu, Ne Zaman Yatıyor?

Son Dakika Soğuk Haber Yaşlı ve Engelli Maaşı Ne Kadar Oldu, Ne Zaman Yatıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement