İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul tarafından düzenlenecek "3. İstanbul Çocuk Maratonu'na, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşların çocuklarının da katılacağı bildirildi.
15. Temmuz Derneğince yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul'un, hafta sonu Türkiye'nin en büyük çocuk maratonuna ev sahipliği yapacağı aktarıldı.
Önümüzdeki pazar yapılacak maratonda farklı yaş gruplarının, farklı saatlerde yapılacak koşularda hem eğlenip, hem de spor aşkını erken yaşlarda hissetmeye başladığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:
"Bu yıl üçüncüsü yapılan maratona 15 Temmuz Derneği olarak biz de şehitlerimizin emanetleri olan çocuklarımızla katılıyoruz. Maltepe Sahil Şehir Parkı'nda düzenlenen maratonun en anlamlı konuklarını ise 15 Temmuz'da şehit olan kahramanlarımızın çocukları oluşturuyor. Etkinliğe şehit çocuklarımızla birlikte 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik de katılıyor. Dernek olarak bize emanet edilen şehit çocuklarımızın her zaman her yerde ailesi oluyor, onların yüzündeki gülümsemeyi arttırmak için çalışıyoruz."
Son Dakika › Spor › 3. İstanbul Çocuk Maratonu' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?