4. Arkas Erkekler Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Son Dakika Logo

4. Arkas Erkekler Voleybol Turnuvası

4. Arkas Erkekler Voleybol Turnuvası
22.09.2007 20:56

İzmir'de Düzenlenen 4. Arkas Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Fenerbahçe, İran'ın Spia Takımını 3-2 Mağlup Etti.

İzmir'de düzenlenen 4. Arkas Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Fenerbahçe, İran'ın Spia takımını 3-2 mağlup etti.

Fenerbahçe Antrenörü Györgiy Demeter, müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Oldukça çekişmeli ve zorlu bir maç oldu. 1. ve 2. sette iyi oynadık. Üçüncü setten itibaren ise oyuna tam olarak konsantre olamadık. Rakibimiz de eksiklerimizi değerlendirerek setlerde dengeyi sağladı. Tie-break setinde tekrar iyi mücadele ettik ve zorlu maçı kazandık" dedi.

Fenerbahçeli oyuncu Arslan ise, çekişmeli bir maç olduğunu belirterek, "İran'ın Saipa takımıyla ilk önemli hazırlık maçımızı oynadık. İlk iki seti çok iyi oynadık ve 2-0 öne geçtik. 3. ve 4. sette biraz oyundan koptuk. Tie-break seti çok çekişmeli geçti. Sonuçta kazanmasını bildik. Ligin başlamasına bir hafta kaldı. Takım giderek havasını buluyor. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Sazeh Goster Spia Antrenörü Hamid Movahedi de, turnuvanın kendileri için çok iyi olduğunu belirterek, "Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu turnuvada eksiklerimizi görüyoruz. Lige kadar hazır olacağız" ifadelerini kullandı.

SALON: İzmir Atatürk

HAKEMLER: Mehmet Semiz xxx, Hüsnü Tanattı xxx

FENERBAHÇE: Barış xx, Arslan xxx, Grbiç xx, Coskoviç xxx, Berat x, Hakan xx (Ali Peçen xx, Hakan xx, Furkan x, Emre xx)

SAZEH GOSTER SPIA: Ahmed xx, Saeid xx, Ramin xx, Alireza xx, Mohsen xx, Ferhad xx (Ahsanolah xx, Behzad xx, Azim x, Adel x, Mikhael xx)

SETLER: (25-18), (25-19), (19-25), (17-25), (15-13)

SÜRE: 110 dakika

(YB-İY-İY-D)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 4. Arkas Erkekler Voleybol Turnuvası - Son Dakika


Advertisement