58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. gününde Marmaris-Yalıkavak etabı başladı - Son Dakika
Spor

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. gününde Marmaris-Yalıkavak etabı başladı

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu\'nun 5. gününde Marmaris-Yalıkavak etabı başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) beşinci gününde Marmaris-Yalıkavak etabı başladı. Etabın startı, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Zağlı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'nun da aralarında bulunduğu protokol üyelerince Atatürk Caddesi'nden verildi. Turun 180,6 kilometrelik Marmaris-Yalıkavak etabına, 24 takımdan 141 bisikletçi katılıyor. Bisikletçiler, Gökova güzergahından pedal basarak Sakar Geçidi tırmanışını yapıp, Menteşe, Yatağan ve Milas ilçelerini geçecek. Bodrum'un Güvercinlik, Gündoğan Mahalleri'nden de geçecek sporcular, Yalıkavak Marina'daki bitiş noktasına ulaşacak. Tour of Türkiye 2023, 15 Ekim'deki İstanbul-Sultanahmet etabıyla sona erecek.

12.10.2023 12:42  Güncelleme: 15:12

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun beşinci günü olan Marmaris-Yalıkavak etabı için start verildi.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Marmaris - Yalıkavak etabı başladı. Yarışmacıların imzalarını atmalarının ardından Atatürk Caddesi'nde kurulan platformda Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Belediye Başkan Yarcımdıcısı Suzan Zift ve Ali Zağlı başlangıç işaretini verdi.

24 takımdan 141 bisikletçi katılımıyla 180.6 kilometrelik Marmaris-Yalıkavak etabında bisikletçiler, Gökova güzergahından pedal basarak Sakar Geçidi tırmanışını yaparak Menteşe'ye ulaşacak. Menteşe, Yatağan ve Milas ilçelerinin ardından Bodrum'un Güvercinlik, Gündoğan Mahallesi'nden de geçecek olan sporcular, Yalıkavak Marina'daki bitiş noktasına gelecek. - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. gününde Marmaris-Yalıkavak etabı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement