
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, 7 gollü maçta Trabzonspor'u 4-3 mağlup etti.
Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede Gençlerbirliği, taraftarı önünde aldığı galibiyetle haftanın en dikkat çeken sonuçlarından birine imza attı. Maç boyunca yüksek tempo ve mücadele gücü ön plana çıktı.
Karşılaşmada skor kadar Gençlerbirliği cephesindeki bir an da gündem yarattı. Gençlerbirliği'nin faydalanamadığı bir pozisyon sonrası, kulüple ilk Süper Lig maçına çıkan teknik direktör Metin Diyadin'in kendini yere atarak verdiği tepki dikkat çekti. Deneyimli teknik adamın bu anları sosyal medyada geniş yankı buldu.
Son Dakika › Spor › 7 gollü Gençlerbirliği-Trabzonspor maçına damga vuran an - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?