A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a gitti - Son Dakika
Spor

A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a gitti

A Milli Futbol Takımı, Macaristan\'a gitti

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında yarın Macaristan ile oynayacağı özel maç için Budapeşte'ye hareket etti. Milliler, İstanbul Havalimanı'ndan özel uçakla Macaristan'a gitti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve diğer yöneticiler de kafilede yer aldı. Milli Takım, maçın ardından Avusturya'ya geçecek ve daha sonra Türkiye'ye dönecek.

21.03.2024 17:42  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a gitti

İSTANBUL - A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında yarın Macaristan ile oynayacağı özel maç için Budapeşte'ye hareket etti.

A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında yarın deplasmanda Macaristan ile özel maç oynayacak. Başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da yapılacak maç, TSİ 22.45'te başlayacak. Milliler, bu müsabaka için İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden, kendilerini bekleyen özel uçakla Macaristan'a gitti. Kafileye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile yöneticiler eşlik etti.

A Milli Futbol Takımı, 25 Mart Pazartesi günü Budapeşte'den Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek. Milliler 26 Mart Salı günü Avusturya ile oynanacak özel maçın ardından Türkiye'ye dönecek.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement