A Milli Takım, Estonya Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

A Milli Takım, Estonya Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

A Milli Takım, Estonya Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri ikinci maçında, 11 Eylül Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Estonya'yı ağırlayacak olan A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü.

09.09.2012 20:53  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri ikinci maçında, 11 Eylül Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Estonya'yı ağırlayacak olan A Milli Takım, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Karşılaşmanın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan antrenmana, Hollanda maçında aldığı darbeler nedeniyle iki bacağında da ödem oluşan Ömer Toprak dışındaki tüm oyuncular katıldı. Ömer, kamp yapılan otelde fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı, Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray ve Milli Takımlar Komitesi Üyesi Hakan Kanık da antrenmanı takip etti.

Öte yandan A Milli Takım, İstanbul'daki ikinci antrenmanını 10 Eylül Pazartesi günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da yapacak. Bu çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Ay-yıldızlılar Estonya maçının hazırlıklarını, karşılaşma sabahı saat 11.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Takım, Estonya Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement