ABD'li boksör ringden Putin'e mesaj yolladı! İsteğini duyanlar hayrete düştü - Son Dakika
Spor

ABD'li boksör ringden Putin'e mesaj yolladı! İsteğini duyanlar hayrete düştü

ABD'li boksör Kevin Johnson, Rusya'da yaptığı ve galip geldiği maç sonrasında ringde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslenerek, Rus vatandaşlığına geçmek istediğini belirtti. Johnson konuşmasında, "Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. ABD'li bir boksörün Rusya'dan vatandaşlık istemesi, izleyenleri hayrete düşürdü.

01.04.2023 14:55  Güncelleme: 15:07

Rusya'da yaptığı ve kazandığı maç sonrasında ABD'li boksör Kevin Blue 'Kingpin' Johnson ringde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslenerek, Rus vatandaşlığına geçmek istediğini duyurdu.

PUTIN'E VATANDAŞLIK ÇAĞRISINDA BULUNDU

ABD'li profesyonel ağırsıklet boksörü Kevin 'Kingpin' Johnson, dün akşam Rusya'nın başkenti Moskova'da Rus boksör Vyacheslav Datsik ile yaptığı ve kazandığı boks maçı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin'e seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini duyurdu.

"RUSYA'NIN EVİM OLMASINI İSTİYORUM"

Johnson maç bitimiyle ringde kendisine uzatılan mikrofona yaptığı açıklamada, "Hayat boyu sürecek bir değişiklik yapmaya gerçekten hazırım. Başkana seslenmek istiyorum, Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum. Onayınızla Rus pasaportu almak ve Rusya'nın evim olmasını istiyorum." dedi.

ABD'li boksör ringden Putin'e seslendi! Talebini duyanlar kulaklarına inanamadı
ABD'li boksör ringden Putin'e seslendi! Talebini duyanlar kulaklarına inanamadı
ABD\'li boksör ringden Putin\'e mesaj yolladı! İsteğini duyanlar hayrete düştü

Son Dakika Spor ABD'li boksör ringden Putin'e mesaj yolladı! İsteğini duyanlar hayrete düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Zabıta İrfan: Dünyada iki lider kaldı. Sayın Erdoğan ve Sayın Putin. Gerisi sadece yönetici 7 15 Yanıtla
  • Umut Can: Rusyada sarışın mavi gözlü kızları görünce başı dönmüş Rusya dada erkeklerde sarhoş kadınlar mutsuz bu yüzden bol bol alakadar olur artık onlar la 11 6 Yanıtla

Advertisement