Acar'dan Karşıyaka Yönetimine Sert Açıklama - Son Dakika
Spor

Acar'dan Karşıyaka Yönetimine Sert Açıklama

Acar\'dan Karşıyaka Yönetimine Sert Açıklama

Ünlü işadamı Erdal Acar, sorunlar yaşadığı Karşıyaka yönetimi hakkında yaptığı açıklamada, yeşil-kırmızılı taraftarlara “Bu yönetim biz istersek olmaz” mesajı verdi.

19.09.2015 13:52

Ünlü işadamı Erdal Acar, sorunlar yaşadığı Karşıyaka yönetimi hakkında yaptığı açıklamada, yeşil-kırmızılı taraftarlara "Bu yönetim biz istersek olmaz" mesajı verdi.

Karşıyaka'ya verdiği 10 milyon TL'den fazla maddi destekle gündeme gelen ünlü işadamı Erdal Acar, yeşil-kırmızılı yönetimle yaşadığı sıkıntıyı sosyal medyaya taşıdı. Karşıyaka'nın evinde 1461 Trabzon'a 3-2 yenildiği maçın ardından sosyal medya hesabından, "Büyük Karşıyaka taraftarı" başlığıyla bir açıklama yayınladı. Acar, "Takım kurulduğu günden bu yana yaşanan süreci yakından takip etmekteyim. Mevcut yönetimin kendi çıkarları arasında yaşanan anlaşmazlıkların içinden çıkamayacaklarını anladıkları için ve benim buna müsaade etmek istemediğimden dolayı bir takım sorunlarla karşı karşıya gelmiş bulunuyoruz. Bu sorunun lig başlamasından bu yana futbolcu kardeşlerimin üzerindeki etkisinin sahaya yansıdığı, alınan sonuçlardan ortaya çıkmaktadır" dedi.

"Sevdam dediğim Karşıyaka'ya yapmış olduğum maddi ve manevi destekten dolayı yaşanan kötü süreç beni çok sevdiğim Karşıyaka'dan uzaklaşmıştır" diyen Acar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlk günden bu yana 'birlik olalım' çağrıma karşı mevcut yönetimin güç kaybetme korkusu sahada net bir şekilde gözükmektedir. Büyük Karşıyaka taraftarı 'biz istersek olur' dedim. Tekrar söylüyorum bu yönetim biz istersek olmaz"

Acar'ın bu açıklamaları, Karşıyakalı taraftarlardan büyük destek gördü. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Acar'dan Karşıyaka Yönetimine Sert Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement