Ada'da Wayne Rooney Yasası! - Son Dakika
Spor

Ada'da Wayne Rooney Yasası!

Ada\'da Wayne Rooney Yasası!

İngiltere Premier League'de 31.hafta karşılaşmasında Manchester United, West Ham deplasmanına çıktı.

02.04.2011 17:59

İngiltere Premier League'de 31. hafta karşılaşmasında Manchester United, West Ham deplasmanına çıktı. Upton Park'ta oynanan ve nefes kesen maç 4-2 Manchester United üstünlüğü ile bitti ve kırmızı şeytanlar şampiyonluk mücadelesine devam etti.

11 ve 25. dakikalarda Noble'nin iki penaltı golüyle 2-0 öne geçen West Ham United bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı. İkinci yarı geri dönen MANU 65, 73 ve 79'da (p) Wayne Rooney'in 14 dakikada yaptığı hat-trick ile durumu 3-2 yaptı.

Maçta son sözü ise 84'te"Küçük Bezelye" lakaplı genç Meksikalı Javier Hernandez söyledi.

FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA İLK KEZ FRİKİK!

65. dakikada bir frikik golü atan Wayne Rooney ise 2004 yılında ilk defa MANU forması giydiği ve Fenerbahçe'ye karşı oynanan Şampiyonlar Ligi maçından sonra ilk kez Manchester formasıyla bir frikik golüne imza attı. O maç 6-2 MANU üstünlüğü ile biterken Rooney kariyerindeki ilk Manchester maçında hat-trick yapmıştı.

Öte yandan Wayne Rooney 79'da attığı penaltı golüyle Premier League'de 100.golüne imza attı ve 100'ler kulübüne de girdi.

Maçın hakemi Lee Mason 6 gol atılan karşılaşmada 3 kere penaltı kararı verdi. 79'da MANU oyuncusu Fabio da Silva'nın ceza sahasında son çizgide rakip oyuncu Matthew Upson'a çarptırarak korner kazanmaya çalıştığı pozisyonda da Lee Mason'un penaltı kararı vermesi ise tartışmalara yol açtı.

Manchester United bu galibiyetle ligde puanını 66 yaptı ve ligde son 7 hafta öncesi şampiyonluk avantajını sürdürdü. West Ham ise 32 puanda kaldı ve ligde 18.sırada kümede kalma savaşına devam etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ada'da Wayne Rooney Yasası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement