Adana Demirspor - Kayserispor maçında tribünlerde gerginlik yaşandı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor - Kayserispor maçında tribünlerde gerginlik yaşandı

Adana Demirspor - Kayserispor maçında tribünlerde gerginlik yaşandı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Adana Demirspor - Kayserispor maçının ardından tribünlerde gerginlik yaşandı. Maç sonrası tartışma çıkan bir taraftar saha kenarına inerek durduruldu ve dışarı çıkarıldı. Bazı kişiler ise sahaya su şişesi ve meşale attı. Kulüp başkanları ve teknik heyet taraftarları sakinleştirmeye çalıştıktan sonra gerginlik duruldu ve taraftarlar stadı terk etmeye başladı.

13.04.2024 21:49  Güncelleme: 21:50

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Yukatel Adana Demir spor'un, sahasında Mondihome Kayserispor ile oynadığı maçın ardından tribünlerde gerginlik yaşandı.

Yeni Adana Stadı'nda oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından müsabakaya ilk 11'de başlayan Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım ile ev sahibi tribünündeki bir taraftar arasında tartışma çıktı. Saha kenarına inen taraftar, spor polisi ve güvenlik ekiplerince durdurulduktan sonra dışarı çıkarıldı. Bu sırada tribünlerdeki bazı kişiler de sahaya su şişesi ve meşale attı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve takımların teknik heyeti, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Gerginliğin durulmasının ardından taraftarlar stadı terk etmeye başladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor - Kayserispor maçında tribünlerde gerginlik yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement