Adana Demirspor Osijek maçı için Hırvatistan'a gitti - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Osijek maçı için Hırvatistan'a gitti

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın oynayacağı Osijek maçı için Hırvatistan'a gitti. Teknik heyet, futbolcular ve başkan Murat Sancak, özel uçakla Osijek'e hareket etti. Müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem John Brooks yönetecek. Adana Demirspor, ilk maçı 5-1 kazandığı için turu geçmesi halinde play-off turunda Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

16.08.2023 11:10

Adana Demirspor, tur için Hırvatistan'a gitti

Can ÇELİKADANA,(DHA)- Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın oynayacağı Osijek maçı için Hırvatistan'a gitti.

Adana Havalimanı'nda pasaport kontrolünden geçen teknik heyet ve futbolcular, daha sonra özel uçakla Osijek kentine hareket etti. Mavi-lacivertlilerin başkanı Murat Sancak da takımı yalnız bırakmadı.

Opus Arena'da yarın TSİ 21.00'de başlayacak müsabakayı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem John Brooks yönetecek. Brooks'un yardımcılıklarını Lee Betts ve Akil Howson üstelenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Michael Salisbury olacak.

Sahasındaki ilk karşılaşmayı 5-1 kazanan mavi-lacivertliler, rövanş maçında turu geçmesi halinde, play-off turunda Avrupa Ligi'nden Olympiakos- Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

Adana Demirspor Osijek maçı için Hırvatistan\'a gitti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Osijek maçı için Hırvatistan'a gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement